divendres, 13 de novembre del 2020

Benvingudes famílies de tercer

 

Bon dia famílies,

Avui estrenem el bloc, crec que tot i que ens veiem sovint i parlem, aquesta eina us permetrà tenir una mica més de coneixement sobre les feines i el dia a dia a l'escola dels vostres fills.

Recordeu que ja estem al cicle mitjà i com vaig explicar a la reunió d'inici de curs, hem d'anar consolidant l'autonomia dels alumnes al llarg de tercer i quart.

El canvi d'etapa i de tutor, al començament sempre és una mica difícil: diferents formes de treballar, més exigència corresponent a la nova etapa, més responsabilitats i organització personal, treball de normes i hàbits i sobretot guanyar en automia personal.

Hem de procurar deixar que ells comencin a ser responsables de la seva agenda, els seus libres, preparar tots sols la seva motxilla diàriament, revisar les feines no acabades a classe i endur-se-les a casa i acabar-les per tal de no enrederir el ritme de treball de la resta de la classe.

Com a recordatori:

• Ja sabeu que quan hi hagi una prova se'ls comunicarà amb un mínim d'una setmana d'antelació.

• Mai hi ha deures ni exàmens els dilluns.

• Durant la setmana treballem força a la classe.

• Normalment les feines que porten alguns a la tarda, són feines que no han acabat a classe, pràcticament mai hi ha deures.

• Si hi ha deures, intentaré que siguin per corregir al cap de dos dies, però cal recordar que no poso deures pràcticament mai.

• La mitja hora de lectura a la nit, és l'única feina diària que és obligatòria per tal d'aconseguir un bon ritme i una bona entonació. I així perfeccionar el nivell de lectura.

Estic molt content amb el grup classe que tinc, tot i que hem d'anar millorant alguns hàbits, són molt i molt xerraires, però com dic jo, sembla que venen feliços a l'escola i això és molt bon senyal.

Després de dos mesos de classe ja van agafant confiança amb mi i s'estan acostumant a la forma de treballar de tercer. Tot i que cada alumne té el seu ritme i l'hem de respectar. Així doncs crec que si la situació actual ens respecta i podem continuar venint a l'escola, per al segon trimestre tots i totes estaran molt bé adaptats.

Salutacions a tots i bon cap de setmana

Rubén

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.